Shill's of cockermouth

Nick and Wendy contacted us in July of 2016 with an idea to refurbish their restaurant situated in the heart of Cockermouth. Shill's has a very faithful customer base, but they also wanted to reach out to a new clientele who had not yet ventured their way. The refurbishment had to encourage them to visit and to continue to return time and time again.

Nick and Wendy are the wonderful owners of the business and it was really vital that their much loved personalities shone through in the design. The interior had to be colourful and vibrant, with interest in every corner and design in every detail.

The restaurant itself is open both day and night and often holds wine tasting events or gigs. The space therefore needed to be flexible, allowing it to hold as many people as possible while being comfortable for couples, groups and large parties.

We feel our fun, stylish interior is a perfect portrayal of its owners, their establishment and their customers while also being a flexible and functional space so service can be as efficient as ever. Pinks, teals and brass finishes brighten the space, sophisticated wood-effect wallpaper adds depth and interest and a brilliant chandelier hanging down the stairwell invites the customers in.

This restaurant is like no other in the area and we are really pleased with the results.

Ni